Ersun Yanal, Zenit maçı sonrası iddialı konuştu: Tur artık bizim elimizde!

“Aldığımız galibiyetle tur artık bizim elimizde. Hedefimiz tur atlamak ve güven kazanmak. Harun'un kurtardığı penaltı bize güç kattı. Deplasmanda da aynı oyunu oynamalıyız..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2019 Güncelleme 13 Şubat 2019, 07:59
Ersun Yanal, Zenit maçı sonrası iddialı konuştu: Tur artık bizim elimizde!

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe
Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kazandıkları Zenit maçının ardından açıklamalar yaptı. Deneyimli hoca şunları kaydetti: "Sahamızda kazanarak rövanş için avantaj sağladık. Tur artık bizim elimizde. Bu iki devreli bir maç. Bir devresini bitirdik, bir devresi daha var. Oyuncularımızın oyun iştahını olumlu buluyorum"


​GİDEREK DAHA KALİTELİ OLACAĞIZ
"Fenerbahçe güçlü bir takım. Zenit'in gücüne saygı duyuyoruz ama biz de çok güçlü bir takımız. Pozisyon, form olarak eşit olmayabiliriz. Ama emin olun ki bu oyun giderek daha kaliteli olacak."


HEDEFİMİZ TURU ATLAMAK...
"Hedefimiz tur atlamak ve güven kazanmak. Bunu da lig maçlarına kazanmak. O özgüveni kazanmalıyız, doğru olan bu. Savunmada daha sertleşmeliyiz. Yavaş yavaş takım olarak iyi savunma yapacağız."


​HARUN GÜZEL BİR ARMAĞAN VERDİ
"Harun Tekin penaltıyı kurtararak güzel bir armağan verdi bize. 60. dakikaya kadar rakibimize korner dahi attırmadık. Her geçen gün daha iyi olacağız. Yakın zamanda kimse bugünleri hatırlamayacak bile."



SEMAK: HENÜZ BİR ŞEY BİTMEDİ
Zenit Teknik Direkötrü Sergei Semak, Fenerbahçe maçı sonrası "Bu maçın rövanşı var, her şeyi kaybettik diye bir şey yok. Evimizde daha iyi oyun oynayacağımıza eminim" dedi. Semak, Fenerbahçe'ye saygı duyduklarını da söyledi.