A Milli Takım'da Lucescu gönderildi yerine Şenol Güneş geliyor

A Milli Takım’da beklenen oldu ve Lucescu dönemi sona erdi. TFF takımın başına 1 Haziran tarihinde Şenol Güneş’i getirme kararı aldı. Ay-Yıldızlı ekibimiz Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçlara Tayfur Havutçu ile çıkacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2019 Güncelleme 12 Şubat 2019, 12:03
A Milli Takım’da Lucescu gönderildi yerine Şenol Güneş geliyor

İÇİNDEKİLER



A Milli Takım'da Lucescu dönemi sona erdi... Bir süredir Rumen teknik adam ile yolları ayırmayı planlayan TFF yöneticileri dün bu kararını Lucescu'ya iletti. Böylece sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. Bu gelişmenin ardından Güneş'le anlaşmak için düğmeye basıldı.


PAZAR SABAHI GÖRÜŞÜLDÜ
Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin pazar sabahı önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ardından da Şenol Güneş'le bir görüşme gerçekleştirdiği belirlendi.


2 TARAF AYRINTILARI GÖRÜŞTÜ
Bu toplantıda iki takımın şartları masaya yatırdığı ve detayları görüştüğü öğrenildi. Fikret Orman'ın onay vermesinin ardından Şenol Güneş'le yapılan görüşmeden de olumlu sonucun çıktığı gelen bilgiler arasında.


LUCESCU'YA KARARI AÇIKLADILAR
TFF yetkililerinin Şenol Güneş ve Fikret Orman'la anlaşmalarının ardından dün Lucescu'ya kararı iletti. Rumen hocanın TFF'nin bu isteğini karşı çıkmadan kabul ettiği ve ayrılığın dostça olduğu belirtildi.



GÜNEŞ 1 HAZİRAN'DA GÖREVDE
Ancak A Milli Takımı 1 Haziran'a kadar Tayfur Havutçu çalıştıracak. Arnavutluk ve Moldova ile oynacak maçlara Havutçu çıkacak. Güneş ise 1 Haziran'da başa geçecek.