Fenerbahçe hesap soracak

Fener yönetimi, Kayseri maçındaki hakem hataları sonrası perşembe günü basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı... Başkan Yardımcısı Semih Özsoy da bugün Yüzde Yüz Futbol'a konuk olarak Kayseri maçında yaşananları tek tek masaya yatıracak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2019 Güncelleme 11 Şubat 2019, 08:00
Fenerbahçe hesap soracak

İÇİNDEKİLER



Kayserispor- Fenerbahçe
maçında yaşanan hakem faciası ve Sarı-Lacivertli taraftarlarının da tepkisinin ardından Fener yönetimi harekete geçti. Sarı-Lacivertli yönetim dün resmi siteden bir açıklama yapardak 14 Şubat Perşembe günü saat 12.00'de Ülker Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu.

TARAFTARIN TEPKİSİ DİKKATE ALINDI
Fenerbahçeli taratarlar Kayserispor maçında hakem Alper Ulusoy'un kararları kadar yönetimin Fenerbahçe'nin haklarını gerektiği gibi savunmadığı gereçesiyle de tepki göstermişti.



İLK SÖZ BUGÜN SEMİH ÖZSOY'DA
Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Semih Özsoy'un da NTV'de konuk olacağı Yüzde Yüz Futbol Programı'nda yaşanan hakem hatalarına değineceği de gelen haberler arasında.



AÇIKLAMALAR MERAKLA BEKLENİYOR
Yaşanan tüm bu gelişmelerde Fenerbahçe taraftarının sanal alemdeki "Fenerbahçe'nin hakları böyle savunulmaz" söyleminin büyük rol oynadığı belirtildi. Yapılacak açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor.