Fenerbahçe taraftarı yönetimi göreve çağırdı!

Alper Ulusoy'a büyük tepki gösteren Fenerbahçe taraftarı, Başkna Yardımcısı Semih Özsoy'un açıklamalarıyla çileden çıktı. Kayseri yönetimine ve başkanına teşekkür eden Özsoy'a yönelik "Fenerbahçe'nin hakları böyle savunulmaz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2019 Güncelleme 10 Şubat 2019, 08:00
Fenerbahçe taraftarı yönetimi göreve çağırdı!

İÇİNDEKİLER


Fenerbahçe'nin Kayserispor'a ikinci yarının tamamını bir kişi eksik oynadığı maçta 1-0 yenilmesinin ardından kararlarıyla maçın adamı olan Alper Ulusoy'a büyük tepki gösterilirken, Sarı-Lacivertli taraftarların hedefinde Ulusoy'dan çok Fenerbahçe yönetimi vardı. Ulusoy'a olan tepkiler Semih Özsoy'un açıklamalarının ardından bir anda yönetime yöneldi.



​HİÇ SAVUNMASAN DAHA İYİ...
Özsoy'un Kayseri yönetimine ve başkanına konukseverlikleri için teşekkür etmesi Ulusoy'a olan eleştirinin ise adeta 'yasaksavar' niteliğinde olması F.Bahçeliler'i çileden çıkardı. Taraftarlar, sanal alemde "F.Bahçe'nin hakları böyle savunulmaz" diyerek adeta haykırdı.



FENER'İN SESİNİ HERKES DUYMALI
PFDK'dan gelecek muhtemel cezaya göre sözlerin şekillenmemesi gerektiğini söyleyen taraftarlar, "Yönetimin teşekkür ettiği Kayseri yönetimi Ulusoy'un hediyesiyle son derece mutlu. Yönetim masaya yumruğunu vurmalı. Tepkinin sesi her yerden duyulmalı" ifadelerini kullandılar.



TARAFTAR HAREKETE GEÇİYOR
Kayseri maçının hakemi Alper Ulusoy'a tepkiler çığ gibi büyürken Fenerbahçe taraftarının yürüyüş düzenleme kararı aldığı ve tarihin birkaç gün içinde açıklanacağı öğrenildi.