Kaptanlar fitili köftecide ateşledi! Volkan Demirel ve Mehmet Topal tüm takıma yemek verdi

Volkan ve Mehmet Topal’ın, Ersun Yanal ve yönetimden habersiz Bursaspor maçı öncesi tüm takıma bir yemek verdiği ortaya çıktı. Volkan'ın toplantıda, "Burası F.Bahçe beyler. Asla böyle bir tablo yaşamadık. Hepimiz taşın altına elimizi koyalım kötü gidişe son verelim" dediği belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2019 Güncelleme 08 Şubat 2019, 08:01
Kaptanlar fitili köftecide ateşledi! Volkan Demirel ve Mehmet Topal tüm takıma yemek verdi

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe'de
sezonun en kritik toplantısının Tuzla'da bir köftecide yapıldığı ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de ilk yarıyı 16 puanla tamamlamış ve tarihinin en kötü ilk yarı performansını sergilemişti. Bu durum tüm F.Bahçeliler'i bir hayli üzmüştü. İki kaptan Volkan Demirel ile Mehmet Topal'ın tüm takımı ve Samandıra personelini 2. yarı öncesi bir köftecide topladığı ortaya çıktı. Toplantıdan yönetimin daha sonra haberi olduğu ifade edildi. Sıcak bir ortamda yenilen yemekte Volkan ve Mehmet'in etkili bir konuşma yaptığı belirlendi.



TARAFTARIMIZA LAYIK OLACAĞIZ
İlk sözü Volkan Demirel'in aldığı ve tecrübeli kalecinin, "Fenerbahçe olarak tarimizin en kötü ilk yarı performansını sergiledik. Bu performans bize hiç yakışmadı. Burası Fenerbahçe beyler! Herkes elini taşın altına koyacak... Bu durum bize hiç yakışmıyor. Çok çalışacağız ve bu taraftara layık olmaya çalışacağız. Sizden istediğim sadece bu" dediği öğrenildi.



İLK YARIYI KAFAMIZDAN SİLELİM!
Sonrasında ise Mehmet Topal'ın konuştuğu ve "Sezonun ilk yarısını kafamızdan silelim. İkinci yarıda oynayacağımız tüm maçlar final niteliğinde. Bu kadronun çok iyi sonuçlar alacağını biliyorum. Hep beraber hareket edersek bizi kimse yenemez" yorumunu yaptığı ortaya çıktı. Bu toplantıdan sonra Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı 3 lig maçından 7 puan çıkardı. Taraftarını da mutlu etmeyi başardı.



O GÜNÜN ANISINA SAAT!
Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın Tuzla'daki kritik buluşmada tüm takım arkadaşlarına ve Samandıra personeline o günün anısına birer saat hediye ettikleri öğrenildi. Toplantının o günlerde basına sızdırılmadığı belirtildi.

TAKVİM ÖZEL