Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Giroud ve Mata bombası...

Şampiyonluğa oynayacak kadronun temelleri atıldı. Yeni yıldızlar için düğmeye basıldı. Comolli sözleşmesi bitecek olan santrfor Giroud ile Mata için temaslara başladı bile...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2019 Güncelleme 05 Şubat 2019, 08:00
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Giroud ve Mata bombası...

İÇİNDEKİLER



Ara
transfer döneminde yaptığı takviyerle birlikte yaptığı çıkışla dikkat çeken F.Bahçe'de Başkan Ali Koç'un "Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı biziz" sözünün açılımı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

COMOLLİ TEMASA GEÇTİ BİLE
Sportif direktör Comolli'nin sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Chelsea'nin Fransız santrforu Oliver Giroud ile M.United'ın orta sahadaki yıldızı Juan Mata'nın menajeri ile temasa geçtiği bildirildi.


İKİSİNE DE İMZA PARASI VERİLECEK
Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği öğrenilen 2 yıldız isim için girişimlerin devam edeceği bu futbolcular için yönetimin yüksek ücret dışında imza parası vermeyi taahhüd ettiği de gelen haberler arasında.


AYEW KALMAZSA KANAT DA ALINACAK
Bu iki yıldız isimle nokta atış yapmayı planlayan Fenerbahçe, Ayew'in opsiyon hakkının kullanılıp kullanılmamasına göre kanat transferi için de tavrını belirleyecek. Ayew kalırsa kanat oyuncusu alınmayacak.


NEUSTADTER TEKLİF BEKLİYOR
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Neustadter'e yönetimden henüz bir teklif gelmedi. Kulübe yakın kaynaklar Rus stoperin Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirtiyor.



KARTVİZİTİNDE DÜNYA KUPASI VAR
Fransa ile Dünya Kupası'nı kazanan 32 yaşındaki Giroud, güçlü fiziği ve 1.92'lik boyu ile savunmaların kabusu.



​ORTA SAHANIN PATRONU OLACAK
Orta sahada kalitesi ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Juan Mata, modern futbolun tüm özelliklerine sahip.