Ali Koç: Seneye şampiyonluğun en büyük adayıyız

Başkan Ali Koç Divan Kurulu'nda konuştu: Gayemiz kadro omurgasını ve takım ruhunu geliştirmek. Ersun hoca ile gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız. 5 önemli transfer yaptık. Ama hocamızın istediği santrfor alınamadı. Sezon bitince o transferi de yapacağız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2019 Güncelleme 03 Şubat 2019, 08:01
Ali Koç: Seneye şampiyonluğun en büyük adayıyız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Ara trnasfer döneminde iyi oyuncu almak çok zordur ama biz 5 önemli transfer yaptık. Değişecek yabancı kontenjanını da dikkate alarak kalitesi yüksek Türk oyuncuları kadroya kattık" dedi.

KADROMUZ KÖTÜ DEĞİLDİ
F.Bahçe'nin söylendiği kadar kötü bir kadrosunun olmadığını da vurgulayan Koç, "Gayemiz kadro omurgasını ve takım ruhunu geliştir- mek. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız" ifadesini kullandı.
SANTRFOR SEZON SONUNDA...
Ersun Yanal'ın istediği santrfor transferinin ise gerçekleşmediğini vurgulayan Başkan Koç, "O transferi de sezon sonunda yapacagız. Kulübün mali dengesini gözetmeye de devam edeceğiz" dedi.

UEFA İLE YAPILAN FFP ZİRVESİ
UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmesinden de bahseden Koç, "Bana göre görüşme iyi geçti. Mayıs sonuna kadar 60 milyon Euro kar yapmamız lazımdı ama bu mümkün değil" diye konuştu.
ÇEVİRMEMİZ GEREKEN PARA 4.5 MİLYAR TL!
F.Bahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, "Devreden borç 3.1 milyar TL. Bilanço dışı taahhütler 600 milyar TL. Önümüzdeki yıllara sarkan sporcu ödemeleri ile birlikte çevirmemiz gereken para 4-4.5 milyar TL civarında" dedi.