Fenerbahçe 2 haftada 6 puan topladı! Kara bulutlar dağıldı...

Sezon başından beri taraftarını hayata küstüren F.Bahçe, son iki haftadaki futboluyla eski güzel günlere dönüş sinyali verdi. Gol ortalaması yükseldi. Yeni transferlerle birlikte umut dolu mesajlar verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2019 Güncelleme 02 Şubat 2019, 08:00
Fenerbahçe 2 haftada 6 puan topladı! Kara bulutlar dağıldı...

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe
taraftarının yüzü iki haftadır gülüyor. Ersun Yanal'lı Fenerbahçe, taraftarlarını mest ediyor... Sarı- Lacivertliler, sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla ve aldığı sonuçlarla taraftarını kahretmişti. Ancak iki haftada kara bulutlar ortadan kalktı. Yeni Malatya ve Göztepe galibiyetleriyle uyuyan dev uyandı.


90 DAKİKA BOYUNCA SAVAŞIYOR
F.Bahçe'de Ersun Yanal ve yeni transferlerin sinerjisiyle bambaşka bir takım ortaya çıktı. Son iki maçta 90 dakika mücadeleden kaçmayan Fenerbahçe, yukarılara doğru tırmanacağının sinyallerini verdi.


​GOL ORTALAMASINI YÜKSELTTİ
Cocu ve Koeman yönetiminde çıktığı 15 maçın ilk devrelerinde 7 gol bulan Fener, Ersun Yanal yönetiminde ise 5 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı. 0.46'lık ortalama 1.2'ye yükseldi.


GÖZTEPE'NİN BAŞINI DÖNDÜRDÜ
Yanal ile 5 lig maçında 9 puan toplayan Fener, önceki 10 lig maçında 8 puan topladı. F.Bahçe, bu sezon ligde en yüksek yüzdeyle en fazla isabetli pas attığı maçı oynadı (%86-499/581)