Yok böyle forvet hattı! Diagne ve Mitroglou transferleri Galatasaray taraftarını ayağa kaldırdı

Forvet yolu gözleyen G.Saraylı taraftarların beklediğine değdi. Cimbom, iki ‘Büyük’ golcüyü bitirdi. Otoriteler, Diagne ve Mitroglou ile güçlenen G.Saray için, "Yok böyle forvet hattı" yorumunda bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2019 Güncelleme 01 Şubat 2019, 08:01
Yok böyle forvet hattı! Diagne ve Mitroglou transferleri Galatasaray taraftarını ayağa kaldırdı

İÇİNDEKİLER



G.Saray
iki yeni golcüsüyle rakiplerini de kıskandırdı. Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou transferleri Sarı-Kırmızılılar'ı ayağa kaldırdı. Galatasaray taraftarları uzun süredir forvetlerin yolunu gözlüyordu. Bir türlü transferler gerçekleşmiyordu. Ancak beklediklerine değdi ve sonunda iki Aslan parçası geldi.

​GOL REKORU KIRARLAR
İki 'Büyük' golcü transfer eden G.Saray için otortiler, "Yok böyle forvet hattı" yorumunda bulundular. Sarı- Kırmızılı taraftarlar, iki golcünün Süper Lig'in ikinci yarısında gol rekoru kıracağı görüşünde.


​G.SARAY MALİYETİ AÇIKLADI
G.Saray'da Diagne, 91 numaralı formayı giyecek. Senegalli, sezonun kalanında 1,15 milyon Euro, sonraki ikişer yılda ise sırasıyla 2,35 milyon ve 2,4 milyon euro yıllık ücret alacak. G.Saray ise Paşa'ya 10 milyon Euro ödeyecek.


1.5 YILLIĞINA KİRALIK ANLAŞMA
G.Saray'da Mitroglou için de dün KAP bildirimi geldi. Cimbom, Mitroglou'nu 1.5 yıllığına kiraladı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuya yarım sezon için 1.5 milyon Euro, 2019-20 sezonu için 2.6 milyon Euro verecek.