Castillo Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe, Nicolas Castillo’nun 1.5 yıllığına kiralanması için Benfica kulübü ve Şili’li futbolcunun menajeriyle anlaştı. Benfica, Castillo'yu Boavista maçının kadrosundan çıkardı... İmzaların atılması için Slimani'nin ayrılması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2019 Güncelleme 30 Ocak 2019, 08:01
Castillo Fenerbahçe yolunda

İÇİNDEKİLER



Malatya
galibiyeti ile moral bulan Fenerbahçe ara transferdeki 3. bombayı da patlatıyor... Sarı- Lacivertliler, Sadık Çiftpınar ve Victor Moses'ın ardından Nicolas Castillo'yu da kadrosuna katıyor. Forvet bölgesindeki büyük sorunu çözmek isteyen yönetim, Şili'li futbolcu ve menajeriyle her konuda anlaştı.


DÜN TÜM PÜRÜZLER GİDERİLDİ
F.Bahçe dün Benfica ile de pürüzleri çözdü ve Castillo'nun 1.5 yıllığına kiralanması konusunda el sıkışıldı. Transferin resmiyete dökülmesi için Islam Slimani'nin ayrılığının kesinleşmesi bekleniyor.


SLİMANİ BUGÜN VEDA EDECEK
Cezayirli forvetin menajeri şu anda İspanya'dan Sevilla ve İngiltere'den Cardiff ile masada... Slimani'nin bugün bu iki kulüpten birisine gitmesi ve ardından Castillo'nun resmi imzayı atacağı öğrenildi.


ÇOK GÜÇLÜ VE MÜCADELECİ
Bu sezon beklenen performansın çok uzağında kalan Castillo 11 resmi maçta oynadı ve gol atamadı. 25 yaşında ve 1.79 boyunda olan yıldız oyuncu güçlü fiziği ve mücadeleci futboluyla dikkatleri çekiyor