Galatasaray'dan Fransa çıkarması! Forvete son aday Marsilyalı Clinton N’Jie

Galatasaray; Alan, Demba Ba, Tetteh ve Batshuayi derken Marsilya’nın yıldızı Clinton N’Jie’ye de teklif götürdü. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki yıldız golcü için Fransa’ya çıkarma yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2019 Güncelleme 13 Ocak 2019, 08:00
Galatasaray’dan Fransa çıkarması! Forvete son aday Marsilyalı Clinton N’Jie

İÇİNDEKİLER



G.Saray
'da golcü transferi için adaylar çoğalıyor... Sarı-Kırmızılılar, transfer dönemi start aldığından beri Alan, Demba Ba, Tetteh ve Batshuayi ile temas kurdu. Aslan'ın listesine yeni bir isim daha eklendi. Marsilya forması giyen Clinton N'Jie... Cimbom, 25 yaşındaki Kamerunlu golcü için kolları sıvadı.



TOTTENHAM'DA DA OYNADI
2017'de İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan Marsilya'ya transfer olan Njie, güçlü fiziği son vuruşlardaki becerisiyle dikkat çekiyor. N'Jie, bu sezon Marsilya formasıyla 5 maçta 1 gol kaydetti.



26 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Clinton Njie, santrfor olmasına rağmen kanatlarda da görev yapabiliyor. 26 kez Kamerun Milli Takım formasını giyen yıldız oyuncunun Fransız ekibiyle olan sözleşmesi ise 2020 yılında sona eriyor.



MARSİLYA SICAK BAKIYOR
Galatasaray Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde Fransa'ya çıkarma yaparak N'Jie için masaya oturması bekleniyor. Marsilya'nın Galatasaray'ın kiralama teklifine olumlu cevap vermesi bekleniyor.