Falcao'nun parası Rodrigues & Maicon’dan

Sarı-Kırmızılılar, Monaco’nun yıldız golcüsü Radamel Falcao’yu 1.5 yıl kiralamak için Garry Rodrigues ve Maicon’u acilen elden çıkartacak... 1.5 yıllık maaşı 11 milyon Euro olan Galatasaray, Rodrigues’i 8, Maicon’u ise 3 milyon Euro’ya satarak Galatasaray taraftarının ‘büyük rüyasını’ gerçekleştirecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2018 Güncelleme 31 Aralık 2018, 07:58
Falcao’nun parası Rodrigues & Maicon’dan

İÇİNDEKİLER



G.Saray
kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu kadrosuna katmak için büyük oynuyor. Sarı-Kırmızılılar, Monaco'nun yıldızının maaşını karşılayabilmek için yeni bir formül üretti... Cimbom, tecrübeli golcünün maaşını iki yıldızını satarak karşılayacak. Bu isimler gözden çıkarılan Maicon ve Garry Rodrigues.

İKİ YILDIZIN TALİPLERİ FAZLA
Aslan, Rodrigues'i 8 milyon Euro'ya elden çıkarmayı planlıyor. Yıldız oyuncuyu Suudi Arabistan ve Çin Ligi ekipleri istiyor. Maicon'a ise Brezilya'dan talipler var. O da 3 milyon Euro kazandıracak.


FALCAO'YA ÇALIŞACAKLAR!
Falcao'nun 1.5 yıl için Galatasaray'dan istediği maaş ise tam 11 milyon Euro... Garry Rodrigues ve Maicon'un satışından gelecek para sadece Kolombiyalı forvetin maaşı için kullanılacak.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK BASKI
Öte yandan Galatasaray taraftarları Falcao'nun takıma kazandırılması için Kolombiyalı golcüye büyük baskı uyguluyor. Sosyal medyadaki Sarı-Kırmızılılar, Falcao'ya 'Come to G.Saray' mesajı atıyor.