Fikret Orman açıkladı! Beşiktaş’ta 6 isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş devre arası Love, Tolgay, Adriano Larin ve Babel’i gönderecek. Bu isimlerle yaş ve performans nedeniyle yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş, Domagoj Vida konusunda ise acele etmeyi düşünmüyor... Hırvat stoperi iyi bir ücretle elden çıkarmayı planlayan Kara Kartal, bekle-gör taktiği uygulayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2018 Güncelleme 27 Aralık 2018, 07:58
Fikret Orman açıkladı! Beşiktaş’ta 6 isimle yollar ayrılıyor

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş
Başkanı Fikret Orman, bir TV programında, "5-6 isimle yollarımızı ayıracağız" ifadelerini kullanmıştı. Orman'ın işaret ettiği isimlerin Vagner Love, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adriano ve Cyle Larin olduğu öğrenildi.


Siyah- Beyazlılar bu isimlerle yolları ayırarak transfere kaynak oluşturacak. Yönetimin, bu isimlerle yolları ayırmasındaki en önemli etken performansları... Performansın dışında bir diğer etken ise bazılarının yaşları...


ŞENOL GÜNEŞ RAPORU SUNDU
Siyah-Beyazlılar devre arasında kadroda yapaccağı temizlikle yeni bir transfer stratejisi belirlecek. Şenol Güneş'in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda hereket eden yönetimin kısa süre içinde oyuncuların menajerleriyle masaya oturması bekleniyor. Zaten bu isimlerden Adriano ve Babel'in sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor.


FULHAM VE MONACO İSTİYOR
Tolgay, Larin ve Vida'nın Beşiktaş ile 2022'ye kadar sözleşmesi var. Love'un sözleşmesi ise 2020'de bitiyor. Beşiktaş, Vida için ise bekle-gör taktiği uygulayacak. Hırvat stoperi iyi bir ücretle elden çıkarmayı planlayan Kartal transferde acele etmeyecek. Vida, Monaco ve Fulham'ın takibinde.