Aslan'ın dönüşü ( Galatasaray 4 - 2 DG Sivasspor )

Galatasaray önce Robinho ile geriye düştü. Ancak Eren ve Feghouli ile öne geçen Aslan, Robinho ile bir kez daha sarsıldı. Devreye 2-2’lik skorla giren G.Saray 2.yarı Onyekuru’nun 2 golüyle farkı 2’ye çıkardı. Devreyi averajla 5’inci bitirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2018 Güncelleme 24 Aralık 2018, 07:59
Aslan’ın dönüşü  Galatasaray 4 - 2 DG Sivasspor

İÇİNDEKİLER

Cimbom 4 maç sonra galibiyet yüzü gördü. Aslan Sivasspor'u Türk Telekom'da 4-2 yendi. 9. dakikada Douglas'ın pasında Robinho Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi. 18'de Uğur'un Belhanda'ya yaptığı hareket sonrasında VAR'a başvuruldu. Kazanılan penaltıyı Eren gole çevirdi: 1-1.



ROBİNHO YENİDEN SAHNE ALDI
Maçın 30. dakikasında Ndiaye'nin defansın arkasına attığı topta Feghouli G.Saray2-1 öne geçirdi. 41'de Douglas'ın pasında Robinho eşitliği sağladı.



VAR KARARIYLA GELEN GOL
Aslan 51'de 3-2 öne geçti. Fernandao'nun pasında Onyekuru'nun attığı gol için önce ofsayt kararı verildi. Ardından VAR uygulaması sonucu gol kararı verildi: 3-2.



ONYEKURU FARKI İKİYE ÇIKARDI
Sivasspor 64'te beraberlik golünden oldu. Defansın arkasına sarkan Hakan çok sert vurdu ama Muslera gole izin vermedi. 69'da Belhanda'nın pasında Onyekuru sert bir vuruşla G.Saray'ın zaferini ilan etti: 4-2.



ASLAN GELENEĞİ BOZMADI
Cimbom Sivas'a karşı kendi saha ve seyircisi önünde üstünlük kurdu. Sarı-Kırmızılılar Sivas'la İstanbul'da oynadığı 13 maçı da kazandı.