Fenerbahçe'de Gomis için resmi temaslar başladı! Fransa'da Gomis pazarlığı

TAKVİM’in 1 ay önce yazdığı ancak “Olmaz, imkanı yok” denen transferde çok flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Gomis için resmi temaslar başladı. Sportif direktör Damien Comolli yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da buluşup teklifi yaptı. Yıldız futbolcu İstanbul'a dönmek isterken, transferin kaderi Al Hilal'in tutumuna bağlı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2018 Güncelleme 22 Aralık 2018, 07:57
Fenerbahçe’de Gomis için resmi temaslar başladı! Fransa’da Gomis pazarlığı

İÇİNDEKİLER



Devre
arasında büyük ses getirecek bir transfer operasyonu için start veren Fenerbahçe'de Bafetimbi Gomis sesleri yükseliyor... TAKVİM 1 ay önce, Sarı-Lacivertliler'in Fransız yıldızla ilgilendiğini yazmış adeta yer yerinden oynamıştı.

RESMİ ADIM ATILDI
Bu transfer için "Olmaz, mümkün değil" yorumları yapılsa da F.Bahçe'den çok flaş bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın eski golcüsünün transferi için resmi girişimlere start verdi.



DAMİEN COMOLLİ'NİN KANKASI!
Sportif direktör Damien Comolli'nin, çok yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da bir araya geldiği öğrenildi. Comolli bu görüşmede Bafetimbi Gomis için teklifi de iletti.


AKLI İSTANBUL'DA KALDI
Alınan bilgilere göre sezon başında Al Hilal'e giden tecrübeli forvet İstanbul'a dönmeyi çok istiyor. Suudi kulübünün bu konudaki tavrı transferin de ​geleceğini belirleyecek.