Fener'e 2 paşa: Diagne ve Trezeguet

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Sarı-Lacivertli yönetimden Kasımpaşalı Diagne ve Trezeguet’in transfer edilmesini istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2018 Güncelleme 21 Aralık 2018, 07:59
Fener’e 2 paşa: Diagne ve Trezeguet

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Kulübü
Başkanı Ali Koç'un ara transfer döneminde gerekirse gözlerini karartacaklarını söylemesinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime istediği futbolcuların ismini verdiği öğrenildi. Bu iki ismin Kasımpaşa'nın santrforu Diagne ile kanat oyuncusu Trezeguet olduğu öğrenildi.


ÖNCE YÖNETİMLE GÖRÜŞÜLECEK
Ligin ilk yarısına damga vuran Diagne ve Trezeguet için yönetimin izleyeceği stratejinin de belli olduğu ifade edildi. Yönetim futbolcuların menajerlerinden önce Kasımpaşa yönetimiyle masaya oturacak.


COMOLLİ'Yİ ZOR BİR MESAİ BEKLİYOR
Eğer Kasımpaşa yönetimi ile bu iki futbolcunun her ikisi ya da biri için anlaşma sağlanırsa bu kez futbolcularla masaya oturulacak. Görünen o ki yönetim ve Comolli'yi çok zorlu bir ara transfer dönemi bekliyor.


KASIMPAŞA 5 MİLYON İSTEMİŞTİ
Trezeguet'yi sezon başında G.Saray östemiş ama 5 milyon Euro'luk bonservis ücretini ödemeyince transfer gerçekleşmemişti. Kasımpaşa yönetimi ile çok sıkı bir pazarlığı söz konusu olduğu belirtildi.