Galatasaray sezonun en kritik maçına çıkıyor

Fatih Terim’in askerlerinin tek hedefi bugünkü maçtan 3 puanla ayrılmak. Kötü senaryoda lider ile puan farkı 11 olacak. Şampiyonluk şansı azalacak... Terim, Başakşehir maçı öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda zafer emri verdi. Yönetim, bu maçın sonucuna göre transfer stratejisini belirleyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2018 Güncelleme 15 Aralık 2018, 07:58
Galatasaray sezonun en kritik maçına çıkıyor

İÇİNDEKİLER




G.Saray
için bugün oynayacağı Medipol Başakşehir maçı 'Olmak ya da olmamak' karşılaşması... Cimbom, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılması durumunda şampiyonluk iddiasına sıkı sıkıya sarılacak. Kötü senaryoda ise Aslan, lider Başakşehir'in 11 puan gerisine düşecek. Şampiyonluk iddiası azalacak.

G.SARAY'DA TEK HEDEF 3 PUAN
G.Saray, zorlu maçtan galibiyet çıkarmak için hedefe kilitlendi. Teknik Direktör Fatih Terim, zorlu mücadele öncesinde oyuncularıyla toplantı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularından galibiyet istedi.



ÇIKIN VE BU MAÇI ALIN!
Fatih Terim'in oyuncularına, "Ligde ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Başakşehir maçında asla hata istemiyorum. Çıkın ve bu maçı alın" ifadelerini kullandı.

TRANSFERİ ETKİLEYECEK
Sarı-Kırmızılı yönetimin de bu maçı beklediği ve devre arasında ona göre hareket edeceği bildirildi. Yönetim, galibiyet halinde daha fazla transfer yapacak. Aksi halde transfer sayısı da azalacak.


​DEPLASMANLARDA ZORLANIYOR
GAlatasaray, bu sezon ligde deplasmanda çıktığı 7 maçın 4'ünü kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda kaybettiği 4 mücadelede de gol atmazken, kalesindeki 10 gole engel olamadı. Cimbom, deplasmanda A.Gücü, Antalya ve Kayseri'yi yenebildi.

SON 8 MAÇTA SADECE 2 KEZ KAZANABİLDİ!
G.Saray, lider Başakşehir'e konuk oluyor. Cimbom, son 8 maçta 2 kez kazandı.
Süper Lig'de dev randevu... Lider Başakşehir ile Galatasaray bugün kozlarını paylaşıyor. İki ekip arasında daha önce oynanan 20 maçın 10'unu Cimbom, 6'sını Turuncu- Lacivertliler kazandırken, 4 maç da eşitlikle sona erdi. Galatasaray, Başakşehir ile yaptığı son 8 maçta 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Başakşehir'in ev sahipliğindeki 10 maçta taraflar 5'er kez galip geldi.


RODRİGUES&FEGHOULİ'YE GÜVENİYOR
Cimbom'da Teknik Direktör Fatih Terim, zorlu Medipol Başakşehir maçı öncesinde iki isimle özel olarak ilgileniyor... İmparator'un Medipol Başakşehir'e karşı özellikle Feghouli ve Rodrigues'in performanslarını maksimuma çıkarmaları için uyarılarda bulundu. Terim'in hücum varyasyonlarını da bu iki isim üzerine kurduğu bildirildi. İki isim etkili oynadıklarında Galatasaray, rakip kalede etkili oluyor.


3 OYUNCUNUN CEZASI SONA ERDİ

G.Saray'da Fenerbahçe derbisinden sonra 5 maç men verilen Badou Ndiaye, Atiker Konyaspor müsabakasından sonra 3 maç ceza alan Serdar Aziz ile sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor müsabakasında forma giyemeyen Fernando Reges, cezalarını tamamladı.