Galatasaray evinde Porto’ya yenildi, Schalke müjdeyi verdi!

Porto karşısında inanılmaz goller ve 1 penaltı kaçıran G.Saray; Felipe, Marega (pen) ve Oliveira’ya Feghouli (pen) ve Eren’le karşılık verebildi. Ancak grubun diğer maçında Schalke, Lokomotiv’i devirince Sarı-Kırmızılılar grubu üçüncü sırada bitirerek yola Avrupa Ligi’nde devam etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Galatasaray evinde Porto’ya yenildi, Schalke müjdeyi verdi!

İÇİNDEKİLER

Cimbom yenildi ama istediğini elde etti... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında Porto'ya TT Stadı'nda 3-2 mağlup oldu. Ancak Lokomotiv Moskova da Schalke'ye 1-0 yenilince Sarı-Kırmızılılar grubu averajla 3. sırada bitirdi. Aslan böylece Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.



PORTO İKİ KEZ GELDİ, İKİ GOL ATTI

14. dakikada Eren Derdiyok altı pastan topu dışarı attı. 17. dakikada Porto öne geçti. Telles'in serbest vuruşuna iyi yükselen Felipe golü attı: 0-1. Porto 42'de penaltı kazandı. Marega skoru 2-0'a taşıdı.



İNANILMAZ POZİSYONLAR KAÇTI
3 dakika sonra bu kez G.Saray penaltı kazandı. Feghouli beyaz noktada hata yapmadı: 1-2. 49. dakikada Rodrigues boş pozisyonda çok etkisiz vurdu. 56. dakikada Onyekuru yüzde yüz pozisyonu kaçırdı.



FEGHOULİ'NİN PENALTISI DİREKTE
58'DE Ozan'ın büyük hatası sonrası Oliveira topu ağlara yolladı: 1-3. 65. dakikada Eren bu kez golü attı: 2-3. 66. dakikada Cimbom yine penaltı kazandı. Ama Feghouli'nin vuruşu üst direkten döndü. Maç da böylece 3-2 sona erdi.




SCHALKE: BİR ŞEY DEĞİL
Lokomotiv önünde aldığı galibiyetle Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesini sağlayan Schalke'den mesaj geldi. Alman kulübü, twitter hesabından Galatasaray'a "Bir şey değil" mesajı yolladı.