Beşiktaş son 3 maçı kazanarak devreyi 33 puanla bitirmek istiyor

Lider Başakşehir’le puan farkını 6’ya indiren Siyah-Beyazlılar; Alanyaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında 9 puana odaklandı. Teknik heyet Başakşehir’in kalan 3 maçta puan kaybedeceğine emin. Bu nedenle devreyi en kötü olasılıkla 2’nci bitirmeyi planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2018 Güncelleme 04 Aralık 2018, 07:57
Beşiktaş son 3 maçı kazanarak devreyi 33 puanla bitirmek istiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta hedef büyüdü... Ankaragücü ve Galatasaray galibiyetleriyle ligde 3. sıraya çıkan Kartal, lider Başakşehir'le de arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Kartal gözünü şimdi ilk devrenin sonuna kadar oynayacağı 3 maça çevirdi.



3 MAÇTAN 2'Sİ DEPLASMANDA
Ligde 24 puanı bulunan Beşiktaş kalan 3 maçta sırasıyla Alanyaspor (D), Trabzonspor ve Kasımpaşa (D) ile oynayacak. Teknik heyet bu maçları kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.



TEK HEDEF 3'TE 3 YAPMAK
Beşiktaş ilk yarının son 3 maçını kazandığı takdirde devreyi 33 puanla tamamlayacak. Siyah-Beyazlılar 3 maçta 9 puan alarak gözünü Başakşehir'in oynayacağı maçlara çevirecek.



B.ŞEHİR PUAN KAYBEDEBİLİR
Kartal lider Başakşehir'in Galatasaray ile karşılaşacak olmasını da bir avantaj olarak görüyor. Teknik heyet bu maçta Başakşehir'in G.Saray'a yenilme ihtimalini hesaba katıyor.