Galatasaray'da büyük operasyon!

Terim; Eren, Feghouli, Maicon, Belhanda, Selçuk, Ahmet ve Sinan’ın biletini kesecek. Onyekuru ile devam edilmeyecek. Rodrigues’e gelen teklifler değerlendirilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2018 Güncelleme 30 Kasım 2018, 07:59
Galatasaray’da büyük operasyon!

İÇİNDEKİLER



Lokomotiv
deplasmanında 2-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nde tur umutlarını kaybeden Galatasaray'da sinirler gergin... Fatih Terim yaptığı açıklamada "Bize Ocak ve Haziran'da sabır gösterin. İstenilen takım oluşturacağız" diyerek operasyon sinyali vermişti.


YILDIZI BARIŞMADI
Alınan bilgilere göre tecrübeli hoca, takımda birçok ismin biletini kesmeye hazırlanıyor. Terim'in öncelikle sezon başından bu yana yıldızının barışmadığı Maicon, Eren Derdiyok ve Feghouli'yi gözden çıkardığı öğrenildi. Başarılı teknik adam ayrıca bekleneni veremeyen Belhanda'ya da soğuk bakıyor.


SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Selçuk İnan ve Sinan Gümüş'e de 'güle güle' denilecek. Everton'dan büyük umutlarla kiralanan Onyekuru ile de yeni sezonda devam edilmesi düşünülmüyor. Ayrıca son iki ayda büyük bir düşüş yaşayan Rodrigues için gelen teklifler de değerlendirilecek.


GÖZLER TRANSFERE ÇEVRİLDİ
Bu oyunculardan bazılarıyla Ocak ayında, bazıları ile de sezon sonunda yollar ayrılacak. Yapılacak kadro operasyonunda transferler de büyük önem taşıyor. Gözler, Fatih Terim'in ilk olarak devre arasında istediği forvet ve stoper takviyelerine çevrilmiş durumda. Tecrübeli hoca, kesinlikle transfer istediğini her seferinde dile getiriyor.