Fenerbahçe ligde yaralı Avrupa’da havalı!

F.Bahçe, Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kaldı.. . Trnava, Anderlecht ile yenişemeyince Kanarya adını bir üst tura yazdırdı. Ligde üzdüğü taraftarının gönlünü aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2018 Güncelleme 30 Kasım 2018, 07:59
Fenerbahçe ligde yaralı Avrupa’da havalı!

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe
UEFA Avrupa Ligi 5. maçında Dinamo Zagreb ile evinde golsüz berabere kaldı. 9. dakikada Stojanovic'in şutu Gavranovic'e çarpıp yön değiştirdi. Kaleci Harun topu zorlukla çıkardı. 42'de Hasan Ali ortasını yaptı, kale alanı içinde gerilerden gelen Barış'tan önce savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.


SKRTEL GOLE ÇOK YAKLAŞTI
43'te F.Bahçe'nin kornerinde kaleci boşa çıktı, Skrtel'in uygun durumda yaptığı kafa vuruşunda top direğin yanından auta çıktı. 54'te Valbuena'nın ortasına Frey kafayla dokundu. Top çerçeveyi bulmadı.


HARUN TEKİN HERKESİ ŞAŞIRTTI
70'TE Petkovic sert vurdu. Kaleci Harun direk dibinde iki hamlede kontrol ettiği topu bir anda elinden kaçırdı ve çizgi üzerinde son anda tekrar yakaladı. 74'te Hasan Ali'nin sert şutu kalecide kaldı.


DİNAMO'NUN TOPU DİREKTE
75'TE Petkovic'in şutunu Harun kornere çeldi. 87'de Stojanovic ceza sahasına girdikten sonra çaprazda olmasına rağmen iyi bir vuruş yaptı. Top direğe çarpıp dışarı çıktı.