Birlikte kriz var

Kulüpler Birliği’nin Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek hakkındaki ultimatomu futbol dünyasına bomba gibi düştü. G.Saray Başkanı Cengiz, “Kulüpler Birliği başkanının haberi yok. Bize sinsice tuzak kuruyorlar” diye tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2018 Güncelleme 29 Kasım 2018, 07:58
Birlikte kriz var

İÇİNDEKİLER

Kulüpler Birliği, 17 kulubün görüş birliğiyle hakemler Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'yla ilgili MHK karararının geri alınmasını beklediğini bildirdi. Bilindiği gibi G.Saray-Konyaspor maçını yöneten Hüseyin Göçek ile aynı maçta VAR hakemi olan Halis Özkahya'ya maç vermeme kararı verilmişti.

​KULÜPLERE BASKI YAPILMIŞ!
G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği'nin kararıyla ilgili olarak, "Bazı Anadolu kulübü başkanlarıyla görüştüm. Onlar bu bildirinin yayınlanması için baskı yapıldığını söylediler" diye konuştu.

ORMAN'IN HABERİ YOKMUŞ
Cengiz: "İlk defa G.Saray, hakemlerin verilmesini istemeyince bir takım güçler harekete geçti. Başkan Fikret Orman'ı aradım, haberi olmadığını söyledi. Vekilleri aradım, bizim de haberimiz yok dediler".

ALİ DÜRÜST'Ü ONAYLAMIYORUZ
G.Saray Başkanı, "Ali Dürüst'ün eylemlerini onaylamıyoruz. Öyle sinsi bir dil kullanılmış ki. Birlik, geçen hafta bir Anadolu kulübünün bir gün kala oynayacağı stat değiştirileceği zaman neden sesini çıkarmadı?" dedi.