Galatasaray Hüseyin Göçek'e tepkili!

Başkan Mustafa Cengiz, “Artık kelimeler tükendi” derken Abdürrahim Albayrak, “Bizi ligde istemiyorlarsa söylesinler” diye haykırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2018 Güncelleme 24 Kasım 2018, 07:59
Galatasaray Hüseyin Göçek’e tepkili!

İÇİNDEKİLER



G
.SARAY cephesi, Atiker Konyaspor ile oynanan maçın 89. dakikasında hakem Hüseyin Göçek'in verdiği penaltı kararından sonra çılgına döndü... Sarı- Kırmızılılar'ın Başkanı Mustafa Cengiz, "Maç sonu öfkeyle ya da sevinçle söylenen sözde eksik ya da fazla şeyler vardır. Şunu söyleyebilirim; artık kelimeler tükenmiştir. Cezalar bizi birbirimize kenetliyor" diye konuştu.


ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ
BAŞKAN Mustafa Cengiz, "Her şeye rağmen şampiyon olacağımızı söylüyorum. Camiamıza da, 'Sahte dostlardan korunun' diyorum. Bir beyit aklıma geldi: Geçme namerd köprüsünden, koparsın su seni. Yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni" ifadelerini kullandı.



VAR İLE HOCA NE KONUŞTU?
İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak ise, "Burada bir cihaz konmuş, ismi de VAR. VAR ile Göçek ne konuştu? Bunu açıklasınlar. Bizi bu ligde istemiyorlarsa söylesinler ona göre başımızın çaresine bakalım" diye konuştu.


YÖNETİM TOPLANACAK!
Konya maçında yaşananlar sonrası G.Saray yönetimi bugün saat 14.00'te olağanüstü toplantı kararı aldı. Toplantı sonrası Başkan Cengiz'in açıklamalarda bulunacağı ifade edildi.


OTORİTELER POZİSYONDA​ ' PENALTI YOK' DEDİ
Serdar'ın Skubic'e yaptığı hareket sonrası çalınan penaltı için hakem hocaları "Penaltı yok" yorumunda birleşti. Erman Toroğlu, "Pozisyonda penaltı yok. Karar yanlış" derken, Ahmet Çakar, "VAR, G.Saray'ın iki puanını çaldı" dedi. Mustafa Çulcu ise "Pozisyonda penaltı yok. Asıl Serdar'a Skubic faul yapıyor" yorumunda bulundu.

DİLMEN: KARAR YANLIŞTI
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray aleyhine çalınan penaltıda hakemin hatalı bir karar verdiğini savundu.