İşte Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalmasının nedeni

Tecrübeli kalecinin kadro dışı kalmasının sebebi ne kötü perfomransı ne de takım için yarattığı iddia edilen sorunlar. Onur, Malatya maçının 70. dakikasında ve Trabzon’a dönüşte taraftarlarla tartışınca sonunu hazırladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2018 Güncelleme 14 Kasım 2018, 08:20
İşte Trabzonspor’da Onur Kıvrak’ın kadro dışı kalmasının nedeni

İÇİNDEKİLER



Malatya
yenilgisi sonrası Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasının yankıları sürüyor... Özellikle Onur'un kadro dışı kalmasıyla ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Ancak alınan kararın sebebi ne kötü performans ne de takım içinde yarattığı iddia edilen sorunlar.

​TEZAHÜRATLARA ÇOK KIZMIŞTI
Alınan bilgilere göre Onur'un sonunu taraftarlarla yaşadığı gerilimler getirdi... Başarılı kaleci ilk olarak Malatyaspor maçınıh 70. dakikasında tribünden yapılan tezahüratlara büyük tepki göstermişti.



YÖNETİM BU KONUDA HASSAS
Onur ardından da Trabzon dönüşünde taraftarlarla tartışma yaşayınca bardağı taşırdı. Bu konuda çok hassas olan Trabzonspor yönetimi de önceki gece yapılan toplantıda milli kalecinin biletini kesti.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞACAK
Onur takımdan ayrı kendisine verilecek idman programını uygulayacak. Yönetim kısa vadede kadro dışı kararıyla ilgili değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Yunus Emre SEL