Koray Şener'e Ülker Stadın'nda duygusal veda

Derbi öncesi kalp krizi geçirerek vefat eden Koray Şener için dün Ülker Stadı’nda tören düzenlendi. Törende duygusal bir konuşma yapan Koç, Koray'ın koltuğunun boş bırakılacağını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2018 Güncelleme 05 Kasım 2018, 02:04
Koray Şener’e Ülker Stadın’nda duygusal veda

İÇİNDEKİLER



Cuma
günkü derbi öncesi kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren F.Bahçe taraftarı Koray Şener için dün Ülker Stadı'nda tören düzenlendi. Törene Başkan Ali Koç, yöneticiler, futbolcular, Koray Şener'in ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı. Başkan Koç, M.Topal, Hasan Ali Kaldırım ve Şener'in ağabeyi bir konuşma yaptı.



KOÇ'TAN DUYGUSAL KONUŞMA
Ali Koç, kombine kart sahibi Koray Şener'in koltuğunun üzerine adının yazılarak boş bırakılacağını söyledi. Başkan Koç ve futbolcuların konuşma sırasında gözlerinin dolduğu görüldü.



TÖREN DUALARLA SONA ERDİ
Sonrasında Koray Şener için helallik istendi. Okunan Kuran- ı Kerim ve dualarının ardından tören sona erdi. Törende Koray Şener'in medya hesabından paylaştığı bir söz de pankart olarak açıldı.



SPOR SALONUNA ADI VERİLECEK
"Ölünce biz de iyi adam olur muyuz" pankartı herkesi duyguladırdı. Koray Şener, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde toprağa verildi. Koray Şener'in adının Kocaeli Ünirversitesi'nde bir spor salonuna verileceği bildirildi.



YİNE KOÇ'UN ARKASINDA!
Başkan Ali Koç, Koray Şener'in tabutuna omuz verdi. Bir fotoğrafta Koray Şener'in Başkan Ali Koç'un arkasında görülmesi ise hüzünlü bir tesadüf oldu.