Fenerbahçe TFF'den Lucescu'yu isteyecek

F.Bahçe Yönetimi pazar gecesi Comolli ile bir zirve yaptı. Lucsecu, Blanc, Dalic, Jardim ve Tayfun Korkut isimlerini masaya yatırdı. Eğer TFF, Lucescu için izin vermezse, yönetim diğer adaylarla temasa geçecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2018 Güncelleme 30 Ekim 2018, 02:14
Fenerbahçe TFF’den Lucescu’yu isteyecek

İÇİNDEKİLER



Pazar
gecesi Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olduktan sonra Phillip Cocu ile yolları ayıran Fenerbahçe yönetimi, hiç vakit kaybetmeden olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Gece yarısına kadar sürdüğü öğrenilen toplantıda teknik direktör adayları masaya yatırıldı. 5 aday arasında Lucescu ismi ön plana çıktı.

TFF İLE MASAYA OTURULACAK
Rumen teknik adamın Fenerbahçe'yi ve Süper Ligi tanıyor olması Başkan Ali Koç ve kurmayları için tercih sebebi oldu. Başkan Koç'un Lucescu için TFF ile görüşmeye yapacağı ve izin isteyeceği bildirildi.

İZİN ÇIKARSA İMZAYI ATACAK
Eğer TFF ile anlaşma sağlanırsa Lucescu, milli takımdaki görevinden istifa edip F.Bahçe'nin başına geçecek. Tecrübeli teknik adamın bu teklife sıcak bakacağı öğrenirildi.



4 HOCA ADAYI DAHA VAR
TFF, Luce için izin vermezse Blanc, Dalic, Jardim ve Tayfun Korkut ile temasa geçileceği bu 4 teknik adamdan birinin takımın başına geçeceği ifade edildi. Ancak yeni hoca derbiye yetişmeyecek.



Laurent Blanc



Zlatko Dalic



Leonardo Jardim