Şenol hocayı istemeyen basar istifayı gider

“Hocamızın gönderilmesini düşünen bir yönetici olmaz, olamaz da. Şenol hocayı istemeyen yönetici basar istifasını gider. Bizim misyonumuz ve vizyonumuz başarılı olmak üzerine kurulmuştur.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2018 Güncelleme 25 Ekim 2018, 01:28
Şenol hocayı istemeyen basar istifayı gider

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi. Orman uzun zamandır hocayla aralarında soğukluk olduğu söylentilerini cevaplandırarak, "Bizim güven problemimiz olmaz. Hocamızın gönderilmesini istemeyen yönetici olmaz, olamaz da. Bana bu konuda hiçbir yöneticiden fikir gelmedi. O da kendisini bağlar. Şenol hocayı istemeyen yönetici basar istifasını gider" dedi.

ZAMAN ZAMAN KAVGA OLABİLİR
Bütün misyon ve vizyonlarının başarı üzerine kurulduğunu ifade eden Orman, "Zaman zaman kavgalar da olabilir. Bunlar her ailenin içinde olabilir. İyi niyetli namuslu insanlar, para alıp emek harcayanlar işlerini düzgün yaparlar. Hocamız da ben de maç kaybettiğimiz için mut- suzuz. Ancak bunu çözecek insanlar da biziz" dedi.

BİZDEN ASLA PARA İSTEMEDİ
Güneş'le 3.5 yıldır birlikte çalıştıklarını söyleyen Orman, "1 kere bile bize gelip paramı verin demedi. Beşiktaş Kulübü ile hocası arasında para problemi olmadı. Hatta kontratı yaparken ben hoca ile konuşmadım. Uzatırken de hiçbir zaman konuşmadım. Hocam transfer yapmadan önce mevcut oyuncuların parasını ödeyin dedi" diye konuştu.