Öp Muslera’nın elini!

Çok kötü oynayan ve kalesinde sayısız tehlike yaşayan G.Saray büyük hayal kırıklığı yarattı. En az 3 net pozisyon kurtaran Muslera'nın sayesinde Aslan 1 puanı alıp iddiayı son 3 maça taşıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2018 Güncelleme 25 Ekim 2018, 01:55
Öp Muslera’nın elini!

İÇİNDEKİLER

Cimbom 1 puana razı oldu... Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. maçına çıkan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Schalke ile 0-0 berabere kaldı. Sarı- Kırmızılılar böylece 4 puanla 3. sırada kaldı. 9. dakikada Garry Rodrigues'in ceza yayı dışında sol çapraza yakın noktadan çektiği çok sert şut kaleci Nübel yumrukladı.

EN NET POZİSYON EREN'LE
13. dakikada Konoplyanka ceza sahasına girer girmez kaleci Muslera'nın üzerinden vurdu. Kaleye gitmek üzere olan topu Linnes uzaklaştırdı. 45. dakikada Rodrigues'in sağ kanattan içeriye çevirdiği topta Eren Derdiyok'un yakın mesafeden şutu kaleci Nübel'den döndü.

OZAN KABAK ÇİZGİDEN ÇIKARDI
45+1. dakikada Maicon'dan sıyrılan Konoplyanka'nın ceza sahasından vuruşunu Muslera son anda topu kornere çeldi. 47. dakikada Embolo'nun karşı karşıya şutunu Muslera kurtardı. Embolo birkez daha vurdu. Ama bu kez de çizgi üzerinden Ozan gole izin vermedi.

EMBOLO ATTI, BAYRAK KALKTI
58. dakikada Embolo topu ağlarımıza gönderdi ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 88. dakikada Skrzybski'nin çaprazdan sert şutunu da Muslera kurtardı. Diğer maçta Porto, Lokomotiv'i 3-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.