Fatih Terim: Maça değil sakata geldik

Fatih Terim, “Milli takımdan dönen oyuncularımızdan 12, 24 saat yolculuk yapan var. O ara bazen sıkıntı yaratıyor. Bir devrede sakatlanan 3 oyuncu var mıdır uzun yıllardır görmedim” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2018 Güncelleme 20 Ekim 2018, 02:37
Fatih Terim: Maça değil sakata geldik

İÇİNDEKİLER



G.Saray
'ın hocası Fatih Terim, Bursa beraberliği sonrası, "Milli takımdan dönen oyuncularımızdan 12, 24 saat yoldan gelen. O ara bazen sıkıntı yaratıyor. Bir devrede 3 sakatlanan oyuncu var mıdır uzun yıllardır görmedim. Ben maça geldiğimizi zannetmiştim, sakata gelmişiz. Çoğu zaman 11 kişilik performans göremedik" dedi.


FERNANDO'YU ANLAYAMADIM
Terim, "Golden sonra, 2 gol de atabilirdik, 1 gol de yiyebilirdik. Milli takımdan gelenleri anladım ama Fernando'nun sakatlanmasını anlayamadım! Derin olmayan kadrolarda sakatlık sorun" diye konuştu.


TARAFTARDAN RİCA EDİYORUM
Fatih hoca, "Taraftarlarımıza da bir şey rica ediyorum. Hızlı oyun bazı oyuncuları geriyor. İyi oynamamıza engel oluyor. Niyetler iyi ama daha bir tolerans gerekiyor. Sabırlı oynamak da önemli bizim için" dedi.


OYNAYANLARA YOL VERMELİLER
Tecrübeli hoca, "80'lerde gösterilen sarı kartların göstermelik olduğunu düşünüyorum. Hakemin oynayanlara yol vermesi gerekiyor. Bu saatten sonra Schalke maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.


1 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK KÖTÜ DEĞİL
Galatasaraylı, Muslera, Bursaspor maçı sonrası "Maçta büyük talihsizlikler yaşadık. 1 puan bizim için kötü değil" dedi. Maçta Aytaç'ın penaltısını kurtaran Muslera, dönen topta ise gole engel olamamıştı.