Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, casuslukla suçladığı 3 antrenörle bir araya geldi

Sarı-Lacivertliler’de Başkan Koç, Murat Öztürk, Alper Taşçı ve Turgay Altay ile bir araya geldi. Verileri başkalarıyla paylaştıkları için suçladığı hocaları tek tek dinleyen Koç’un konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2018 Güncelleme 18 Ekim 2018, 02:07
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, casuslukla suçladığı 3 antrenörle bir araya geldi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, görevine son verilen 3 antrenör ile bir araya geldiğini belirtti.

ÇOCUKLARA ZİYARET
Dilmen, "Ali Koç, antrenör arkadaşlarımızın 'Bir de bizi dinleyin' isteğine olumlu cevap veriyor, hatta pazartesi günü bu görüşmeyi gerçekleştiriyor. Ayrıca Ali Koç'un antrenör arkadaşların çocuklarının içinde bulunduğu sıkıntılara ne kadar üzüldüğünü ve gerekirse okullarında onları ziyarete gitmeyi planladığını duydum, bu da erdemli bir harekettir bana göre" ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ NE YAPACAK!
Hocaları dinleyen Ali Koç'un konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Bilindiği gibi F.Bahçe Başkanı Koç, düzenlediği basın toplantısında 3 antrenörün idman verilerini başkalarıyla paylaştığını iddia etmişti.