Türkiye bugün Rusya'ya konuk olacak

Ay - Yıldızlı takımımız kendi evinde yenildiği Rusya önünde deplasmanda galibiyet arayacak. Türkiye bu maçı kazanırsa grupta liderliğe yükselecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2018 Güncelleme 14 Ekim 2018, 10:06
Türkiye bugün Rusya’ya konuk olacak

İÇİNDEKİLER



A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2.Grup
'taki 3. maçında bugün Rusya'ya konuk olacak. Soçi kentindeki Fisht Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Ay-Yıldızlı ekibimiz UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Rusya'ya evinde 2-1 yenilirken ikinci karşılaşmada İsveç'i deplasmanda 3-2'lik bir skorla dize getirmeyi başarmıştı. Rusya'nın 4 puanla lider durumda bulunduğu grupta Türkiye 3 puanla ikinci sırada yer alırken1 puanla İsveç sonuncu durumda. A Milli Takımımız bugünkü maçtan galip ayrıldığı takdirde grupta zirveye çıkacak.



GENÇLERE GÜVENMEK GEREKiYOR
Mıircea Lucescu Rusya maçı öncesi çok önemli bir mesaj verdi: "Genç oyuncuları tanımak lazım. Onlara güvenmeli ve zaman vermeliyiz. Rusya fizik gücü üstün bir takım. Biz kalitemizi ön plana çıkararak maçı kazanmak istiyoruz."

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, Rusya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Rumen hoca, Rusya'nın fizik gücü yüksek bir takım olduğunu söyleyerek, "Biz isi daha farklı ve daha kısa paslarla oynamaya çalışan bir ekibiz. Bu maçta kalitemizi ortaya koyarak kazanmak istiyoruz" dedi.



ZAMAN TANIMAMIZ GEREKİYOR
Genç oyunculara güvendiğini söyleyen Lucescu, "Onlara zaman tanımak ve güven aşılamak gerekir. Gençlere kendi ekiplerinde kalıcı olmaları için yardımcı olmaya çalışıyorum" ifadesini kullandı.

2 EKİP DE BİRBİRİNİ TANIYOR
Kazananın 1. olma ihtimalini yukarıya çıkaracağını söyleyen Lucescu, "Her 2 ekip birbirini tanıyor. Oyuncularım çalıştığımız gibi iyi bir performans ortaya koyarsa sahadan galip ayrılırız" diye konuştu.