Kartal’da tek hedef 5 maçta 15 puan almak

Lider G.Saray’ın 3 puan gerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar; Göztepe, Rize, Başakşehir, Sivas ve A.Gücü maçlarını kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Kartal ardından G.Saray’ı da devirerek gövde gösterisi yampayı planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2018 Güncelleme 14 Ekim 2018, 01:47
Kartal’da tek hedef 5 maçta 15 puan almak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ligdeki yol haritasını belirledi... Lider G.Saray'ın 3 puan gerisinde bulunan Siyah- Beyazlılar önce Galatasaray ile 2 Aralık'ta oynanacak derbiye kadar yapacakları 5 karşılaşmayı galip bitirmek ardından da ezeli rakiplerini devirerek gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

3 MAÇ DEPLASMANDA
Kartal Galatasaray ile oynayacağı dev maça kadar sırasıyla Göztepe (D), Ç.Rize, Başakşehir (D), Sivasspor ve Ankaragücü (D) ile karşılaşacak. Tek hedef bu maçlarda 15 puan almak.

DERBİDE HEDEF 3 PUAN
Beşiktaş Vodafone Park'ta Galatasaray ile oynayacağı maçı da galip bitirerek hem farkını ortaya koymayı hem de bu sezon ilk derbisini kazanmanın hesaplarını yapıyor.

İDMANDA GERİLİM
Beşiktaş'ta dün U21 takımı ile yapılan antrenman maçında teknik direktör Şenol Güneş'in "Neden hep zoru seçiyorsun?" uyarısına el kol hareketleriyle cevap veren Gökhan Töre, bunun üzerine oyundan alındı. Töre, oyundan çıkarken de Güneş'e tepki gösterdi.