4. etabın kazananı Kazakistanlı Lutsenko (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2018 Güncelleme 13 Ekim 2018, 03:09
4. etabın kazananı Kazakistanlı Lutsenko Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

2018 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2018) dördüncü etabında Kazakistanlı Alexey Lutsenko turkuaz mayonun sahibi oldu. Kazak sporcu, 205,5 kilometrelik Marmaris-Selçuk etabını, 5 saat 24 dakika 22 saniyeyle bitirdi. İkinciliği, İtalyan sporcu Diego Ulissi, üçüncülüğü ise İspanyol Eduard Prades elde etti.

RUS MİLLİ FUTBOLCULAR GÖZALTINA ALINDI
Moskova mahkemesi, Rusya Milli Takımı'nda forma giyen Alexander Kokorin ile Pavel Mamaev'i geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayda kasten yaralama ve holiganizm gerekçesiyle tutukladı. Zanlıların kasten yaralama ve holiganizmden suçlu bulunmaları halinde 7 yıla kadar hapis cezası alabilecekleri ifade edildi.

GREKOROMENCİLERDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Grekoromen Güreş Milli Takımı, 20-28 Ekim'de Macaristan'ın ev sahipliği yapacağı Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor. Takım Teknik Direktörü Salih Bora "Dünya Şampiyonası'na gidecek olan güreşçiler elimizdeki en iyi güreşçilerdir. Şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu

İSVİÇRE'Yİ 2 GOLLE GEÇEN BELÇİKA İKİDE İKİ YAPTI
UEFA Uluslar A Ligi'nde Belçika evinde İsviçre'yi 2-1 mağlup ederek gruptaki ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı. Belçika'ya galibiyeti getiren golleri 58 ve 84'te Lukaku attı. Diğer sonuçlar şöyle: Hırvatistan-İngiltere:0-0, Avusturya-K.İrlanda: 1-0, Estonya-Finlandiya: 0-1, Yunanistan-Macaristan: 1-0, Belarus-Lüksemburg: 1-0, Moldova-San Marino: 2-0.

MONACO'DA JARDİM'İN YERİNE HENRY GELİYOR
Leonardo Jardim ile yollarını ayıran Monaco'da Thierry Henry'nin pazartesi günü imza atması bekleniyor. Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Thierry Henry, hafta sonunda Belçika Milli Takımı'ndaki asistan koçluk görevinden istifa ederek pazartesi günü Monaco'ya resmi imzayı atacak.