Rakiplere 'VAR' bize yok!

“VAR’ın tek uygulanmadığı kulüp Beşiktaş. VAR’ı yönetenler aleyhimize hareket etmeye başladılar. Bunların sorumlusu TFF’dir. Rakiplere var bize yok. Hakemlerimizde artık iyi niyet aramıyorum. Eyyamcılık ve günü kurtarma ile bu işler çözülmez"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2018 Güncelleme 10 Ekim 2018, 03:28
Rakiplere ’VAR’ bize yok!

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman'dan bombardıman... Beşiktaş Başkanı VAR sistemindeki hatalara değinerek TFF ve MHK'yi topa tuttu: İşte Fikret Orman'ın A'dan Z'ye yaptığı açıklamalar: "VAR sistemi doğru bir sistem. Ancak Türkiye'de rezalet bir şekilde uygulanıyor."

BİZE UYGULANMIYOR
"VAR'ın tek uygulanmadığı kulüp Beşiktaş. Adam topu eliyle kesiyor penaltı verilecek ancak VAR sistemi yok. VAR'ı yönetenler artık aleyhimize hareket etmeye başladılar."

BUNLARIN SORUMLUSU TFF'DİR
"Bunların sorumlusu TFF'dir. Bizim muhatabımız onlar. Konyaspor maçında verilen penaltı komediydi. Medel'e verilen kırmızı kart neydi. Hakemlere pırlanta demiştim ama artık fikrimi değiştirdim."

HER KULÜBÜN HAKEMLERİ VAR
"Cüneyt Çakır Dünya Kupası'nda iyi performans gösteriyorsa Türkiye'de neden olmuyor. Eyyamcılık ile günü kurtarma ile bu işler olmaz. Her kulübün hakemleri var. Herkes her maça verilsin. Böyle bir durum yok."