Havada operasyon 'Cocu'su var

8 haftada 8 puan toplayabilen Fenerbahçe’de yönetim Cocu ile yolları ayırmak için düğmeye bastı... Menajer Rob Jansen ile sözleşme fesih şartları için pazarlıklara başlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2018 Güncelleme 09 Ekim 2018, 02:59
Havada operasyon ’Cocu’su var

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan Fenerbahçe'de kaçınılmaz son yaklaşıyor!.. Sarı-Lacivertli yönetim, bugüne kadar istikrar adına arkasında durduğu teknik direktör Phillip Cocu ile yolları ayırmak için düğmeye bastı. Hollandalı hocanın menajeri Rob Jansen ile İstanbul'da masaya görüşmelere başlandı.
HEDEF, EN AZ ZARARLA AYRILMAK
F.Bahçe yönetimi ekonomik anlamda en az zarar görerek operasyonu yapmak için Rob Jansen ile pazarlık yapıyor. Bu görüşmelerin ardından Phillip Cocu ile yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
COMOLLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK
Ayrılığın gerçekleşmesi halinde Comolli hemen yeni hoca için düğmeye basacak. Claudio Ranieri ve Laurent Blanc başta olmak üzere yabancı teknik adamlarla görüşülecek. Ersun Yanal da listede yer alıyor.
VERİLEN ARA AVANTAJ OLACAK
Yönetim hoca milli maç nedeniyle lige verilen arayı avantaja çevirmeyi düşünüyor. Cocu ile yollar ayrılırsa, yeni gelecek teknik adamın takıma adapte olması kolaylaşacak. Yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.