Ege’de 'Fırtına' koptu

Geçen hafta Kasımpaşa’ya 4 atan Trabzon dün de Akhisar’ı Sosa, Burak ve Novak’ın golleriyle devirdi... Zirve yürüyüşüne devam etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2018 Güncelleme 08 Ekim 2018, 01:05
Ege’de ’Fırtına’ koptu

İÇİNDEKİLER

Trabzon, Süper Lig'de Akhisarspor'u 3-1 yenerek zirve yürüyüşüne devam etti. Bordo- Mavililer maça hızlı başlayan taraftı. 35. dakikada Sosa'nın yaklaşık 30 metreden mükemmel frikik golüyle öne geçen Trabzonspor, ataklarını daha da sıklaştırdı. Trabzonspor 43'te Rodallega'nın düşürülmesiyle penaltı kazandı.

NOVAK KAFASINI ÇALIŞTIRDI
Penaltı vuruşunu Burak Yılmaz gole çevirdi. Karadeniz Fırtınası ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. 67'de Pereira'nın adresa teslim ortasında Filip Novak kale dibinde topu kafayla ğlara gönderdi: 0-3.

BURAK YILMAZ PENALTI YAPTIRDI
77'de Akhisar penaltı kazandı. VAR'ın devreye girmesiyle Burak Yılmaz'ın topa elle müdahale ettiği ortaya çıktı. Akhisar'da topun başına geçen Ukraynalı Seleznyov karşılaşmanın skorunu belirledi: 1-3.

SOSA MÜTHİŞ SİFTAH YAPTI
Akhisar galibiyetinin mimarlarından olan Jose Sosa'da Trabzonspor kariyerinin ilk golünü atarak bekleneni nihayet yaptı. Muhteşem bir frikik golüne imza atan Tangocu, sosyal medyadaki Trabzonspor taraftarlarını da kendinden geçirdi. Akhisarspor'u mağlup eden Bordo-Mavililer, 147 gün sonra deplasmanda kazanmayı başardı.