Gelibolu Maratonu’na ilgi giderek büyüyor (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2018 Güncelleme 03 Ekim 2018, 01:59
Gelibolu Maratonu’na ilgi giderek büyüyor Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla bu sene 4.'sü düzenlenecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu için geri sayım sürüyor. 14 Ekim'deki organizasyonun kayıtları 'gelibolumaratonu. com' adresinden devam ediyor. Dünyanın sayılı tematik maratonlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Maratonu'na ilginin büyük olduğu açıklandı.

AKHİSAR ZORLU LİEGE SINAVINA BİLENİYOR
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun ikinci haftasında yarın Belçika temsilcisi Standard Liege'e konuk olacak Akhisarspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Avrupa Kupaları tarihindeki ilk puan veya puanları almayı hedefleyen Ege ekibinin yeni hocaso Cihat Arslan, "Tamamen Liege sınavına odaklanmış durumdayız" ifadesini kullandı.

GALATASARAY EUROCUP'A GALİBİYETLE BAŞLADI
Galatasaray, ULEB Avrupa Kupası A Grubu ilk hafta maçında konuk ettiği Andorra temsilcisi MoraBanc Andorra'yı 84-73 yendi. Sarı-Kırmızılılar böylelikle gruptaki ilk maçnıdan galip ayrıldı. Aslan maçta ilk çeyreği 22-20, devreyi ise 43-36 önde bitirdi. Son 10 dakikaya 68-56 önde giren Cimbom, maçı 12 sayı farkla kazandı.

2 MAÇ CEZA ALAN JAHOVİC BEŞİKTAŞ KARŞISINDA YOK
PFDK, Atiker Konyaspor'un futbolcusu Adis Jahovic'e 2 maç ceza verdi. Atiker Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Amasyaspor'la oynadığı maçta kırmızı kart gören Jahovic'e 2 maç ceza verdiği belirtildi. Ayrıca Makedon futbolcuya 13 bin lira da para cezası uygulandığı aktarıldı. Böylece Jahovic, Beşiktaş maçında yok.

GİRESUN'DA DİYADİN'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtti. Giresunspor bu sezon Metin Diyadin ile çıktığı 7 lig maçında 4 galibiyet aldı. Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmada da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

MANCHESTER UNİTED'DA PAUL POGBA DEPREMİ
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'da sıkıntılı günler sürüyor. Teknik Direktör Mourinho ile sıkıntısı olduğu bilinen Paul Pogba'nın takımdan ayrılacağı iddia edildi. İngiliz basınından The Sun'un haberine göre Pogba Ocak ayında takımdan ayrılacağını arkadaşlarına söyledi. Pogba'nın bunu yönetime de en kısa zamanda söyleyeceği gelen bilgiler arasında.