Fatih Terim sitem etti: Böyle yenilgiye itirazım var

Terim, “Her şeye saygı duyarım ama G.Saray mağlup olurken, bunun hakkını verip mağlup olacak” dedi. Fatih hoca: "Allah nasip ederse bunları halledeceğiz. G.Saray yine yukarılara devam eder"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2018 Güncelleme 24 Eylül 2018, 03:38
Fatih Terim sitem etti: Böyle yenilgiye itirazım var

İÇİNDEKİLER

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Terim, "Ben her şeye saygı duyarım ama G.Saray mağlup olurken, bunun hakkını verdikten sonra mağlup olacak. Bunun dışındaki mağlubiyetlere itiraz ederim. Koca Galatasaray takımı ufak tefek bahanelere sığınmayacak" diye konuştu.

HAZİRAN'DA HALLEDECEĞİZ
Terim, "Allah nasip ederse bunları halledeceğiz. Oyun için de halledeceğiz, lig için de halledeceğiz, ocakta halledeceğiz, şubatta devam edeceğiz, olmazsa haziranda halledeceğiz. G.Saray yine yukarılara devam eder" dedi.

HAYATA İTİRAZ EDECEKSİN!
Fatih hoca, "3-0'a rağmen sahanın en iyisi Ozan'dı. 18 yaşındaki çocuk ortaya koyuyor, diğerlerinden de bunu beklerdim açıkçası. İtiraz edeceksin. Bazen hayata itiraz edeceksin, kabullenmeyeceksin" şeklinde konuştu.

​SEBEBİNİ KENDİNDE ARAMALISIN
Terim, "İç sahada iyi oyun, dış sahada böyle bir oyun tuhaf gelebilir. Penaltıyı atamazsan, devreye önde giremezsen bunun sebebi deplasman fobisi olmamalı. Bunun sebebini kendinde aramalısın" dedi.

RIDVAN DİLMEN 90 ARTI FUTBOL
G.Saray'ın deplasman sorununda Fatih Terim teşhisi koyamadı. Şu anda karambol ilaçlar veriyor. Bunu gerçekten futbol adamı olarak izahını söylemek zor. 3-0 sürpriz değil... 4-2 de bitebilirdi. Ankaragücü'ne de kaybedebilirdi Galatasaray. Bunun bir izahı olmalı. Teknik olarak tatmin olmamız lazım. Hocanın da bunu tespit etmesi lazım.