Aranan kan Muğdat

Sarı-Kırmızılı taraftarlar dün hazırlık maçında şov yapan Muğdat Çelik için böyle seslendi... Sosyal medyadaki taraftarlar, "İşte size golcü... Adam atıyor... Oynuyor ama bir türlü dikkat çekemiyor" yorumlarında bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2018 Güncelleme 09 Eylül 2018, 00:00
Aranan kan Muğdat

İÇİNDEKİLER

G.Saray milli maçlar nedeniyle lige verilen arada dün TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor ile hazırlık maçı yaptı. Cimbom hazırlık maçını 2-1 kazandı. İki golü de yeni transfer Muğdat Çelik attı. Tecrübeli oyuncu, Florya'daki karşılaşmada başarılı bir performans gösterince Sarı-Kırmızılı taraftarlardan 'Aferin' aldı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Sosyal medyadaki Sarı-Kırmızılı taraftarlar, "Dat diri dat dat, aranan kan Muğdat" yorumları yaptı. Bilindiği gibi taraftarlar, yönetimi golcü transferi yapılmadığı için eleştiri yağmuruna tutmuştu.

FATİH HOCA DA DİLE GETİRMİŞTİ
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yaptığı açıklamada, "Biz Galatasaray'ız... Golcü transferi olmamış olabilir. Takım içinden golcü çıkartırız. Bunun da üstesinden geliriz" ifadelerini kullanmıştı.

ADAM DAHA NE YAPSIN Kİ!
Maçtan sonra uzun süre sosyal medyanın gündeminde kalan Muğdat Çelik ile ilgili taraftar yorumları şöyle: "İşte size golcü... Adam atıyor... Oynuyor ama bir türlü dikkat çekemiyor. Süpersin adamım"




​RYAN DONK İLE YAKIN TEMAS
G.Saray'ın hocası Fatih Terim, Kasımpaşa maçında stoperde oynatmayı düşündüğü Hollandalı stoper Ryan Donk ile dün özel görüştü. Terim, tecrübeli oyuncuya "Sana güveniyorum" dedi.