İşte özlenen Trabzon

G.Saray’ı 4-0 yenen Bordo- Mavililer, 21 yıl sonra üç büyüklerden birini 4 farkla geçti. İlerisi için taraftarına umut verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 02:50
İşte özlenen Trabzon

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı 4-0 yenen Trabzonspor, tarihi bir zafer elde etti. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Cimbom'u sahadan silen ve eski günlerine dönüş sinyali veren Bordo-Mavililer, 21 yıllık bir aradan sonra ilk kez İstanbul'un 3 büyükleri karşısında 4-0'lık bir skor ile sahadan ayrıldı.

​1997'de Beşiktaş'ı 4-0 yenmişti
Trabzonspor ,G.Saray'a karşı kazandığı 4-0'lık maç öncesinde İstanbul'un üç büyük takımlarından Beşiktaş'ı 11 Mart 1997'de Ankara'da Başbakanlık Kupası maçında 4-0 mağlup etmişti.

LİGDEKİ EN FARKLI GALİBİYET FIRTINA'NIN
G.Saray'ı 4-0 yendiği maç ayrıya Bordo-Mavililer'in ligde 3 büyük takıma karşı aldığı en farklı zafer oldu. Galatasaray maçı ile havaya giren taraftarlar da geleceğe daha da umutla bakmaya başladı

KARAMAN'A BÜYÜK DESTEK
G.Saray'ı ezici bir skorla yenen Trabzonspor'da taraftarlar teknik direktör Ünal Karaman'ı oynattığı övgü yağmuruna tuttu. Karaman için "Trabzon ruhunu yeniden canlandırdı" yorumları yapıldı.