Bu oyun bize yakışmadı

“Düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. Ne hücumda ne de defansta iyiydik.” “Oyunun kontrolü bizdeyken beraberlik golünü yedik. Kaybettiğimiz iki puan için üzgünüz.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2018 Güncelleme 03 Eylül 2018, 01:40
Bu oyun bize yakışmadı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ​Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçta takımının bekleneni veremediğini söyledi. Deneyimli teknik adam, "Ne hücumda ne de defansta istediklerimizi yapamadık. Orta sahamız da çok kötüydü. Futbol adına istediklerimizi maalesef yapamadık" dedi.

RAKİP BERABERLİĞE RAZIYDI
Tecrübeli hoca Bursa'nın 1 puana razı olduğunu belirtirken, "Bizim için kaybedilen iki puan oldu. Bunun için üzgünüz. Hücumda daha baskılı ve etkili olmalıydık. Bunu başaramadık" ifadelerini kullandı.

KONTROL BİZDEYKEN GOL YEDİK
Üstünlük sayısını bulduktan sonra oyunu tamamen kontrol altına aldıklarını da aktaran Güneş, "Atılan bir uzun top neticesinde kalemizde eşitlik golünü gördük. Adriano bu pozisyonda geç kaldı" diye konuştu.

BURSALILAR BENİ SEVER...
Güneş, tribünden kendisine doğru atılan maddeler hakkında ise "Niye atıldı bilmiyorum ama sevmeyen biri atmıştır. Genelde Bursalılar beni seviyor ama demek ki kötülük yapmışız ki" açıklamasını yaptı.