Fener'den Sanches'e 45 milyon

Transferin bitimine 48 saat kala 8 numara hamlesini yapmak isteyen Fenerbahçe, Renato Sanches’e 4 milyon Euro, Bayern Münih’e ise 2.5 milyon Euro teklif etti. Almanya’dan yanıt bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2018 Güncelleme 30 Ağustos 2018, 03:28
Fener’den Sanches’e 45 milyon

İÇİNDEKİLER

Transfer döneminin sona ermesine 48 saat kala Fenerbahçe 8 numara için bastırıyor... Marco Fabian'dan taraftar tepkisi nedeniyle vazgeçen yönetim, tüm konsantrasyonunu Renato Sanches için kullanıyor. Kalan kısa sürede transferi bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

YÖNETİM GÖZÜNÜ KARARTTI
Alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Bayern Münih'le yaptığı son görüşmede 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro teklif etti. Sanches için de yıllık 4 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.

SANCHES TEKLİFE ÇOK SICAK
Yönetim şu anda gözünü Almanya'dan gelecek yanıta çevirmiş durumda... Sarı-Lacivertiler'in Sanches'i ikna ettiği ancak Bayern Münih'in henüz kesin kararını vermediği ifade ediliyor.

SOL BEKTE OLİVERA SÜRPRİZİ
Öte yandan sol bek transferinde sürpriz bir hamle yapan yönetim, Fiorentina formasını giyen Maximiliano Olivera'ya kanca attı. Uruguylı yıldızın menajeri İstanbul'da yöneticilerle masaya oturdu.