En büyük kulüpteyim

Fenerbahçe, Diego Reyes ile dün sözleşme imzaladı. Meksikalı stoper, “F.Bahçe tarihindeki ilk Meksikalı olduğum için mutlu ve gururluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2018 Güncelleme 26 Ağustos 2018, 02:23
En büyük kulüpteyim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe önceki gece İstanbul'a getirttiği Meksikalı stoper Diego Reyes ile dün resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe resmi sitesi de 26 yaşındaki oyuncu için "Kendisine çubukluya hoş geldin diyoruz" ifadesini kullandı. Açıklamada Reyes'in sözleşmesinin kaç yıllık olduğu belirtilmedi.

ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ
İmza töreninde bir konuşma yapan Reyes "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Burada forma giyen ilk Meksikalı futbolcu olduğum için çok mutluyum. Bana güvendiler ve böyle bir ilke imza attığım için gurur duyuyorum. Umuyorum ki böylece bir kapı açılmıştır ve benden sonra da diğer Meksikalı oyuncular buraya gelir" ifadeseni kullandı. Fener taraftarına da mesaj veren Reyes, "Bizlere inansınlar. Gerçekten çok büyük bir kulübüz ve güçlü bir takım olduk. Bu sene umuyorum ve inanıyorum ki şampiyon biz olacağız" dedi.

GENÇ VE KARAKTERLİ
Damien Comolli de "Genç ve karakterli oyuncuları Fenerbahçe getiriyoruz" açıklamasını yaptı.


COMOLLİ'DEN YENİ TRANSFER İMASI GELDİ
Sportif Direktör Comolli, "Şu anda transfer piyasasında bazı fırsatlar var. Bu fırsatlardan yararlanacağız" diyerek yeni trnasferlere yeşil ışık yaktı.