Haydi Fener tek hedef zafer

Tam 10 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Fenerbahçe’nin zorlu mücadesi saat 21.00’de başlayacak. Maçı Sloven Slavko Vincic yönetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2018 Güncelleme 14 Ağustos 2018, 02:14
Haydi Fener tek hedef zafer

İÇİNDEKİLER

BU akşam Türkiye nefesini tutacak, tüm gözler Kadıköy'de olacak... 10 yıllık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe 3. ön eleme turu rövanşında Benfica ile saat 21.00'de karşılaşacak.

İKİ FARKLI GALİBİYET ŞART
1 hafta önce Lizbon'daki maçı şanssız bir şekilde 1-0 kaybeden Sarı-Lacivertliler'e tur için her türlü iki farklı galibiyet yetecek. 2-1, 3-2, 4-3 gibi gollü tek farklı Fenerbahçe üstünlüklerinde ise Benfica gülecek. Eğer 90 dakika temsilcimizin 1-0 galibiyeti ile biterse bu kez maç uzatmalara gidecek.

JOSEF DE SOUZA YİNE YOK
Ülker Stadı'ndaki tarihi maçı Slovenya Federasyonu'ndan Slavko Vincic yönetecek. Fenerbahçe'de kırmızı kart cezası bulunan Josef yine forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertliler'in bu akşam en önemli silahlarından birisi Kadıköy'deki taraftarı olacak.

YIKILMAZ KALE KADIKÖY
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında taraftarı önünde oynadığı son 12 maçta tek mağlubiyet yaşarken, 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Söz konusu son 12 maçta rakiplerine sadece 7 kez gol şansı tanıyan Sarı-Lacivertliler, 6 karşılaşmada da kalesini gole kapattı.