Şimdi hedef Nacer Chadli

Siyah-Beyazlılar, bonservisi West Bromwich’te bulunan Belçikalı yıldız için harekete geçti. Umut Güner’in İngiltere’de resmi temaslarda bulunup transferi bitireceği iddia ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2018 Güncelleme 28 Temmuz 2018, 02:39
Şimdi hedef Nacer Chadli

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi bir yandan sürekli teklif gelen yıldızları için pazarlıklarını sürdürürken, diğer yandan da transfer operasyonuna başladı... Cruz Azul formasını giyen Enzo Roco'yu kadrosuna katarak stoper sorununa çözüm bulan Siyah-Beyazlılar şimdi de gözünü Nacer Chadli'ye çevirdi. Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in de takımda görmek istediği Belçikalı yıldız için harekete geçti. Umut Güner'in gelecek hafta Ada'ya gitmesi bekleniyor

GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNDİ
28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar'ın West Bromwich ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Chadli ile de görüşmelerde sona gelindiği belirtildi. Umut Güner'in hem oyuncu, hem de kulübüyle son pürüzlerin gidermesinin ardından bu transferin de resmiyet kazanacağı iddia ediliyor.

HÜCUMDA JOKER GİBİ
Nacer Chadli geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen West Bromwich'te iki yıldır forma giyiyor. Mavi-Beyazlı formayla 38 resmi maça çıkan Belçikalı yıldız, bu maçlarda 6 gol atarken, 5 de gol pası verdi. Chadli hücumun her bölgesinde oynuyor.

RUSYA'DA ÖNEMLİ İŞLER YAPTI
2018 Dünya Kupası'nda Belçika formasını giyen Nacer Chadli oldukça etkili bir performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Japonya karşısında 1 de gol atmayı başardı.



YÖNETİM, MİGNOLET İÇİN BASTIRIYOR
Fabri'yi Fulham'a satan Beşiktaş'ta yönetim, Liverpool'un kalecisi Simon Mignolet için temaslarını sıklaştırdı. Mignolet de Liverpool'dan ayrılmak istiyor.