İşte Fener’in 3 hedefi

Newcastle’ın golcüsü Mitrovic için temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe, Cocu’nun PSV’den eski öğrencisi Locadia ile de masada. Bu iki oyuncunun yanı sıra Origi de forvet adayları arasına girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2018 Güncelleme 23 Temmuz 2018, 03:56
İşte Fener’in 3 hedefi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe forvetini arıyor... Uzun süredir sürdürdüğü transfer çalışmalarında artık mutlu sona ulaşmak isteyen Sarı-Lacivertliler'de sportif direktör Damien Comolli 3 isim üzerine yoğunlaşmış durumda. Listenin ilk sırasında Newcastle'dan Mitrovic yer alıyor. 15 gündür görüşülen Sırp yıldızın birçok talibinin olması Comolli'nin işini zorlaştırıyor. Ancak Fransız futbol adamı, Cocu'nun ilk tercihi olan Mitrovic'i bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Listenin ikinci sırasında ise Cocu'nun PSV'den eski öğrenci olan Brighton'lı Locadia yer alıyor. Comolli, İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifini sunmuş durumda. Şimdi Brighton'ın bu teklife vereceği yanıt bekleniyor.

SÜRPRİZ ADAY ORIGI...
Son olarak Comolli'nin çok yakın olduğu Wasserman menajerlik şirketinin önerdiği Origi de listeye girdi. Belçikalı yıldızın bonservisi Liverpool'da bulunuyor. Comolli'nin bu transferi kendi bağlantıları ile bitirebileceği konuşuluyor.

​COCU'NUN GÖZÜ YENİ GOLCÜDE!

F.Bahçe Teknik Direktörü Cocu, dört gözle forvet transferini bekliyor. Hollandalı hoca, forvet transferine göre takımı şekillendirecek.