Babel'e yeni sözleşme

Beşiktaş Yönetimi yılda 2 milyon 100 bin Euro alan Babel’e bu kez 3 milyon Euro önerdi. Yıldız oyuncuya ayrıca 3 yıllık yeni sözleşme teklif edildi. Flamengo'nun yaptığı teklifi reddeden Hollandalı futbolcu yanıtını kısa zamanda iletecek. Babel'in yeni sözleşmeyi imzalaması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2018 Güncelleme 17 Temmuz 2018, 04:02
Babel’e yeni sözleşme

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan Babel harekatı... Siyah-Beyazlı yönetim Hollandalı futbolcuyu kadrosunda tutmak için girişimlere başladı. Babel ile görüşen yönetim sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncuya 3 yıllık teklif yaptı.

900 BİN EURO ZAM ALACAK
Beşiktaş Yönetimi'nin yeni teklifinde Babel'in sözleşmesi 2021 Haziran ayında bitecek. Şu anda yıllık 2 milyon 100 bin Euro alan Hollandalı futbolcu 3 milyon Euro yıllık alacak. Böylece 900 bin Euro zam almış olacak.

FLAMENGO'YU KABUL ETMEDİ
Bir süre önce Brezilya ekibi Flamengo'nun talip olduğu Hollandalı yıldız kulüplerin anlaşma aşamasına gelmesine rağmen takımdan ayrılmayı kabul etmemiş ve geçici bir krize neden olmuştu.

KISA SÜREDE CEVAP VERECEK
Babel'in Beşiktaş'ın yaptığı yeni teklife en kısa zamanda cevap vermesi bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetimden 4 milyon Euro talep eden Babel'in 3 milyon Euro'ya evet diyeceği gelen bilgiler arasında.