Cocu'nun ilk 11'i belli oldu! Fenerbahçe-İstanbulspor mücadelesi ne zaman?

Fenerbahçe’ye transferiyle Süper Lig’e bomba gibi düşen tecrübeli teknik direktör Cocu ilk sınavını İstanbulspor karşısında verecek. Bugün saat 19.00’da başlayacak karşılaşma için Fenerbahçe’nin ilk 11’i belli oldu. İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak Fenerbahçe’de kaleyi Kameni korurken kadroda da ciddi değişiklikler bulunuyor. İşte Fenerbahçe-İstanbulspor mücadelesinin detayları…

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2018, 13:30
Cocu’nun ilk 11’i belli oldu! Fenerbahçe-İstanbulspor mücadelesi ne zaman?

İÇİNDEKİLER


Bugün saat 19.00'da İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak olan Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu. Fenerbahçe'ye transferiyle spor camiasında büyük yankı uyandıran tecrübeli teknik direktör Cocu, oluşturduğu kadroda sürpriz isimlere yer verdi. İşte Fenerbahçe İstanbulspor müsabakasının detayları...

KALE KAMENI'NİN

Kalede Volkan Demirel ile yeni anlaşma henüz imzalanmazken, takıma katılan Idris Carlos Kameni'nin eldivenleri devralması bekleniyor.

SAVUNMAYI BOZMADI

Savunmada alternatifi bulunmayan Cocu, geçtiğimiz yılın dizilimini aynen sahaya sürecek. Sağda Şener Özbayraklı, solda Hasan Ali Kaldırım ile hazırlık maçlarına çıkacak olan sarı lacivertlilerde stoperlerde de yine Martin Skrtel ve Roman Neustadter olacak.

ORTA SAHA DEĞİŞTİ

4-3-3 dizilimi ile takımı sahaya sürmeyi planlayan Philip Cocu'nun, defansif orta saha olarak Josef De Souza'yı, Brezilyalı'nın önünde Eljif Elmas ve Giuliano'yu sahaya süreceği öğrenildi.

VALBUENA BU SEFER 11'DE

İleri üçlüde de alternatifsiz olan Cocu'nun sağda Mathieu Valbueana solda Alper Potuk ileride Roberto Soldado'yu görevlendireceği ifade ediliyor.



UZUN TOP YASAK, PASLI OYUNA DÖNÜLÜYOR

Takıma uzun top organizasyonlarını yasaklayan Hollandalı teknik adam, yüksek pas trafiği ve yüzdesi ile sonuca giden bir takım yaratmak istiyor. Sezon başı sakatlıklarının yaşanmaması için de büyük çaba gösteren Cocu, oyunculardan sık sık sağlık heyeti ile bir araya gelmelerini ve kendilerine verilen bireysel programlara harfiyen uymaları talimatını verdi.
(BeIN SPORTS)