Güney Kore: 1 - Meksika: 2 l Maç Sonucu / Maç Özeti

2018 Dünya Kupası F Grubu'nda Güney Kore'yi 2-1 yenen Meksika 2'de 2 yaparak üst tura çıkmayı garantiledi. Grubun ilk maçında Almanya'yı deviren Meksika, Güney Kore karşısında galibiyeti Carlos Vela ve Cicharito Hernandez'in golleriyle galibiyete ulaştı. Güney Kore'nin tek golünü 90+3'te Son kaydetti. İşte Güney Kore - Meksika maçının özeti.

Giriş Tarihi 23 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 23 Haziran 2018, 20:03
Güney Kore: 1 - Meksika: 2 l Maç Sonucu / Maç Özeti

İÇİNDEKİLER

2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda Meksika, Güney Kore'yi 2-1 yendi... Gruptaki ilk maçında Almanya'yı yenerek büyük bir sürprize imza atan Meksika bu sonucun ardından 6 puana yükseldi ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Henüz puanı bulunmayan Güney Kore'nin ise şansı kalmadı.

Mücadelenin 24. dakikasında Jang Hyun-Soo, ceza sahası içinde sol çaprazda topa elle müdahale edince hakem Milorad Razic beyaz noktayı işaret etti. Penaltı vuruşunu gole çeviren Carlos Vela takımını öne 1-0 geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

66. dakikada Meksika, Javier Hernandez ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkardı. Öte yandan Chicharito, Meksika formasıyla 50. golüne ulaştı!

90+2. dakikada Son Heung-Min, attığı harika golüyle farkı 1'e indiren isim oldu. Ancak kalan dakikalarda başka olmayınca maç Meksika'nın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Ayrıntılar birazdan...