Ahmed Musa an meselesi

Yapılan teklife “evet” diyen Ahmed Musa sosyal medyada Sarı- Kırmızılı taraftarlarla sürekli iletişim halinde. Leicester’e 1.5 milyon Euro teklif eden G.Saray kısa sürede transferi resmileştirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2018 Güncelleme 20 Haziran 2018, 02:43
Ahmed Musa an meselesi

İÇİNDEKİLER

Dört koldan transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı patlatıyor... Sarı-Kırmızılılar yaklaşık 3 haftadır temas halinde olduğu Ahmed Musa'yı bitirmeye çok yaklaştı. Nijeryalı forvetle her konuda anlaşan Galatasaray, Leicester City kulübü ile pazarlıklarda da son noktaya gelmiş durumda.

ATILAN MESAJLARI PAYLAŞIYOR
Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlarla sürekli iletişim halinde olan Ahmed Musa atılan mesajları beğeniyor hatta hesabından paylaşıyor. Bu durum da "Transfer an meselesi" şeklinde yorumlanıyor.

OPSİYON 8 MİLYON EURO
İngiliz basını Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama bedeli olarak Leicester'a 1.5 milyon Euro teklif ettiğini ve anlaşmasının yakın olduğunu yazdı. Satın alma opsiyonu olarak ise 8 milyon Euro düşünülüyor.

YÖNETİM ELİNİ ÇABUK TUTACAK
Şu anda Dünya Kupası'nda olan Ahmed Musa'nın turnuvadan döner dönmez imza atması planlanıyor... Yönetim, Nijeryalı forvete birçok talip olduğu için transferi olabildiğinde çabuk bitirmek istiyor.